Изпълнителите на Водния цикъл затварят за движение части от ул. „Рига“ и ул. „Петрохан“ за месец

Публикация   14:23     25 Авг, 2022 /     Радио Русе   /     195

Проектът на ВиК за подмяна на водопроводната мрежа в Русе налага затварянето за движение на МПС ул. „Рига“ и ул. „Петрохан“ в участъка от кръстовището на ул. „Рига“ с ул. „Котовск“ до кръстовището на ул. „Петрохан“ с ул. „Захари Стоянов“ от 26 август до 26 септември включително.

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1.       За МПС, идващи от ул. „Рига“ в посока кв. Родина, по ул. „Котовск“ към бул. „Липник“;

2.       За МПС, идващи от ул. „Петрохан“ в посока кв. Здравец-изток, по ул. „Захари Стоянов“ към бул. „Липник“;

3.       Автобусна линия №5 от ул. „Рига“ в посока КООП пазар, по ул. „Котовск“, бул. „Липник“, ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си. От ул. „Петрохан“ в посока Централна жп гара, по ул. „Захари Стоянов“, бул. „Липник“, ул. „Котовск“, ул. „Рига“ и оттам по маршрута си;

4.       Автобусна линия №20 от бул. „Липник“ в посока кв. Здравец-изток вместо по ул. „Юндола“ ще се движи по ул. „Котовск“;

5.       Автобусна линия №30 в посока кв. Чародейка от бул. „Липник“ по ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Русе България

Прочети още