Днес ще бъде открита изложба на наградените плакати и рисунки от конкурса на инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата"

Публикация   13:05     15 Апр, 2024 /     Радио Русе   /     46

Изложба на наградените плакати и рисунки от конкурса на инициативата “Заедно да спасим децата и Русе от дрогата” ще бъде открита на 15 април от 17 часа във фоайето на Доходно здание. “Аз и моето семейство - успешни в предизвикателствата на новото време” се проведе миналия месец с участието и подкрепата на РУО-Русе, РЗИ, БЧК, УМБАЛ “Медика”, Община Русе и Областна администрация.

Тема и акцент тази година бяха осмислянето на свободното време на учениците и участието на родителите в дейности, с които се цели засилване на връзката в семейството.

Участници и гости в откриването на изложбата ще бъдат представители на общинското и областно ръководства, на участниците в Инициативата,  наградените ученици, учители и родители.

Във второто издание на конкурса взеха участие повече от 100 ученици от Русе и областта, като на 7 март бяха обявени и наградени най-добрите творби. Победител стана деветокласничката Даная Иванова от Английската езикова гимназия в Русе.

 

 

Русе България

Прочети още