Община Русе обявява търг за отдаване под наем на 12 павилиона

Публикация   10:52     12 Юли, 2024 /     Радио Русе   /     87

Община Русе обявява публичен търг за отдаване под наем на 12 павилиона - частна общинска собственост, които се предвижда да развиват търговска дейност. Те са разположени на ключови места в града, включително главни улици и обществени пространства – бившата спирка на „Сердика“, спирката на бул. „Цар Освободител“ пред бл. „Афродита“, тази пред Корабния техникум, на Трета поликлиника, обръщалото на ул. „Даме Груев“ в кв. „Дружба“ 3 и др.

В търговете могат да участват всички заинтересовани лица и фирми, като подадат нужните документи в съответствие с изискванията на общината.

Площта на различните павилиони е от 4 до 6 кв. м, като те са оборудвани с климатик, табло със сигнално-охранителна техника (СОТ), метални ролетни щори, стелажи, видеонаблюдение и др.

Началната тръжна месечна наемна цена варира от 49 до 101 лв. без ДДС, а депозитът за участие в търга – от 245 до 305 лв. без ДДС. Срокът на договора за наем е 5 години

Според изискванията спечелилият търга наемател е длъжен да пребоядиса павилиона в светло син цвят в рамките на 3 месеца от сключването на договора за наем, както и да монтира система за външно видеонаблюдение в рамките на 6 месеца от приемането на обекта.

Повече за самата тръжна процедура и местоположението на павилионите вижте - https://obshtinaruse.bg/obyavyava-publichen-targ-s-tayno-naddavane-za-otdavane-pod-naem-na-premestvaemi-obekti-chastna-obshtinska-sobstvenost

Русе България

Прочети още